Välkommen till
HOJ-BITEN HB
www.hojbiten.se

Salu Fyrhjulingar & Lekfordon uppdaterad 24/9 2014

Dirtbike Ten7RFZ 125cc --14

8999:-

..........................................................................................................................

NY

Keeway GTX 300 4*4

GTX300 är en fullutrustad arbetshäst från KEEWAY

Den har två/fyrhjulsdrift,hög och lågväxel,delad bakaxel och mekanisk diffspärr fram.

Helt enkelt allt du behöver för att ta dig fram i eländig terräng.

Dragkrok hasplåt och vinsch ingår

Pris 39900:- inklusive plog

Det finns att köpa till plogblad och timmervagn

.....................................................................................................

Kymco MXU 500 Ny

Kymco MXU 500i IRS 4*4

PRIS 67995:- Inkusive moms

Kymco MXU 500i IRS 4*4 är mellanmodellen med insprutningsmotor 4 hjulsdrift och diffspärr. Denna modell har den där extra kraften som kan behövas vid tyngre uppgifter.

Kymco MXU 500i IRS är din verkliga kompis när du behöver ha hjälp med de tyngre uppgifterna, samtidigt som den har ordentligt med kraft som kan komma väl till pass även vid nöjeskörning. 500i IRS passar helt perfekt för att dra timmerkärran eller vid sjösättnings av en båt eller vattenskoter. Den är utrustad med CVT-växellåda med hög- och lågväxel såväl som backväxel och delad bakaxel.

Kymco MXU 500i IRS finns både som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) samt som terrängregistrerad.
 
.................................................................................................................................................................................................................................................

Kymco MXU 700i IRS

Kymco MXU 700i IRS
87 995:- ink moms
Kymco MXU 700i IRS är den nya kungen i skogen, på grusvägen eller i lerhålet. MXU 700 presenterades på Mc-mässan i slutet på januari och blev en riktig blickfångare.

Kymco MXU 700i IRS orkar med det mesta du kan slänger åt den. Att dra timmerkärran, dra upp båten eller varför bara inte ta en tur i riktig eländig terräng. Med de stora 14"hjulen, fyrhjulsdriften och den inkopplingsbara diffspärren är det inte mycket som stoppar denna best. Detta kombinerat med ett helt nyutvecklat chassi och en större motor mot tidigare gör Kymco MXU 700i IRS till den verkliga kungen i skogen.

Kymco MXU 700i IRS finns både som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) samt som terrängregistrerad.

Standardutrustning:
•Dragkrok
•Winch
•Handtagsskydd
•Ryggstöd för passagerare
•14" lättmetallfälgar
•MAxxis Big Horn 26"
.............................................................................................................................

Kymco MXU 400 IRS 4*4

Kymco MXU 400 IRS 4*4
52 995:- ink moms
Kymco MXU 400 IRS är perfekt för den större gården eller när du behöver ta lite tyngre last.

Kymcos istegsmodell 400 IRS passar perfekt för de lite tyngre uppgifterna, med 4-hjulsdrift och diffspärr. Att dra ett släp är inga problem för Kymco 400 IRS. Den delade bakaxeln gör dessutom att den har lite bättre väghållning än den mindre 300 R, och passar därmed utmärkt för grusvägen. Kymco 400 IRS är utrustad med en CVT-växellåda med hög- och lågväxel såväl som backväxel och delad bakaxel.

Kymco MXU 400 IRS finns både som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) samt som terrängregistrerad.
Nyheter
NYA BROMSSKIVOR
BROMSSKIVOR TILL MYCKET BRA PRIS
HOJ-BITEN HB
Telefon: 049910052